Strategier for Rumble

Rumble er et forholdsvist nyt spil, men er helt sikkert kommet for at blive. Det kan hentes både i App Store (for Apple-brugere) og i Google Play, for brugere af Android telefoner.

Spillet består af en spilleplade med 16 bogstaver. Der spilles 3 runder af hver 2 minutter, hvor det i hver runde gælder om at lave flere point end din modstander. Du har mulighed for at udfordre dine venner på facebook, hvor spillet automatisk er forbundet, men du kan også vælge at udfordre tilfældige modstandere, som du ikke kender. Dette kan især anbefales i starten, hvor du skal øve dig i at lære spillet at kende.

Ligesom i Scrabble og Wordfeud har nogle af bogstaver højere værdi end andre. Princippet er det samme som i de andre 2 spil, nemlig at de ”nemme” bogstaver, som ”e” og ”n” ikke giver så mange point som ”p” og ”v”. Nogle af bogstaverne har også bonuspoint, som du kender fra de andre spil. Bruger du netop dette bogstav i et ord, giver hele ordet måske tre gange så mange point som ellers eller bogstavet giver dobbelt point. Denne viden er rigtig god at bruge, hvis man gerne vil ind og lave rigtig mange point.

Hvis man gerne vil lave ord, der giver mange point, skal man tænke i endelser. Der kan hentes rigtig mange nemme og hurtige point, hvis man sætter ”n”, ”r”, ”s” og ”e” efter ordene. Det giver rigtig godt især, hvis der er bogstaver, der dobbler eller trippler ordene imellem.

Spillet er nemt at gå i gang med og stærkt vanedannende. Det gælder om at få lidt erfaring, gerne med ukendte modstandere, så man er klar til kamp imod sine venner. Man finder hurtigt nogle venner, som man spiller nogenlunde lige op med. Det er sjovt en gang imellem at vinde stort, men det er sjovest at spille mod nogle, som er nogenlunde lige så gode som én selv, så føles det nemlig endnu sjovere at vinde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>