Snyd i Rumble

I Rumble gælder det ligesom i mange andre spil, at jo mere man spiller spillet, jo bedre bliver man og jo flere point opnår man. Hvis man vil øge sin chance for at vinde i Rumble kræver det flere ting:

1. Du er hurtig. Både til at tænke og til at flytte fingrene rundt i de rigtige kombinationer.
2. Du bruger de bogstaver, der giver mange point. Det er altid godt, at starte med at bruge de bogstaver, hvor der er dobbelt eller triple-op på ordene. På den måde kan du lave en hel del point. Især hvis du benytter dig af, at sætte endelser bag på ordene og på den måde kan danne rigtig mange forskellige ord med stort set de samme begyndelsesbogstaver.

Hvis alt dette ikke er nok, så er der også hjælp at hente ved at snyde lidt. Ligeså snart spillet er startet og du har fået din spilleplade, så laver du et billede af spilleplade og går ud af spillet. Derved stopper tiden i spillet. Du kan nu sætte dig ned og studere alle de forskellige muligheder og finde nogle gode kombinationer, der giver rigtig mange point. Når du så er klar, så vender du tilbage til spillet og kan derved hurtigt lave en række gode ord, der giver virkelig mange point. Er det snyd? Tjaeh – det eneste du snyder med er jo tiden, for du finder selv alle kombinationerne.

Du kan spille Rumble enten som en gratis version eller betale for den fulde version. Betaler du for den, får du lov til at se alle de forskellige ord muligheder, der er på de enkelte spilleplader. Vel at mærke, når spillet er afsluttet, men hvis du bruger lidt tid på at studere alle ord kombinationerne, er du gearet til at lave flere ord og længere ord, næste gang du spiller spillet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>