Sådan Spiller man Rumble

Hvis du er til et spil, hvor det gælder om at tænke sig godt om, samtidig med at det skal gå stærkt, så er Rumble helt sikkert noget for dig.
Måske har du allerede spillet Wordfeud på mobilen, som er brætspillet Scrabble i en moderne udgave. Det er rigtig sjovt, men kan godt gå meget langsomt og et spil kan strække sig over flere uger. Det oplever du ikke med Rumble!

Spillepladen består af 16 bogstaver og din opgave er at skabe så mange forskellige ord som muligt på 3 gange 2 minutter. Det lyder simpelt og det er det også, så alle kan være med. Men der er ingen tvivl om, at det gamle ordsprog ”øvelse gør mester” stadig er gældende. Jo mere du spiller det, jo skrappere bliver du og jo flere point kan du opnå og dermed øges chancen for at vinde over dine modstandere betragteligt.
Du kan selv vælge, hvilket sprog du vil spille på og spillet fås selvfølgelig i en dansk udgave. Du kan have gang i mange spil på én gang – også med den samme modstander. Du kan derudover sagtens spille på dansk med moster Oda og engelsk med din gamle, amerikanske high school-kammerat på samme tid.

Man fascineres over, hvor mange forskellige ord det rent faktisk er muligt at skabe med 16 bogstaver, der for spilleren virker tilfældige. Efter hver runde får du en melding om, hvor mange ord, du faktisk kunne have skabt og hvor mange du så fandt. Når spillet er på tid, så er det næppe muligt at finde alle ord, men det er heller ikke så vigtigt, hvis bare du scorer flere point end din modstander for i bund og grund gælder det jo om at vinde og meget gerne vinde over nogle af sine kammerater, så man dermed opnår retten til at håne, drille – ja måske endda mobbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>