Rumble til forskellige enheder

Rumble er et meget sjovt og stærkt vanedannende spil, der efterhånden kan spilles på alle moderne mobiltelefoner. I starten kunne det kun spille på iPhone/iPad, men nu er det også muligt at spille det på en Android telefon.

Har du en iPhone/ iPad, skal du gå ind i App Store og søge efter ”Rumble”. Du skal være opmærksom på, at der både er en gratis version og en betalingsversion. Er du den heldige ejer af både en iPhone og en iPad, så kan du naturligvis spille det samme spil begge steder. De synkroniserer helt automatisk op, så du kan spille den 1. runde på iPhone og 2. runde på iPad helt uden problemer. Det er rigtig skønt, fordi man så kan vælge den platform, man lige har ved hånden på et givent tidspunkt.
Er du ejer af en Android telefon, skal du gå ind i Google Play for at finde spillet. Du kan naturligvis spille mod både ejere af Android telefoner og iPhones.

Fordelen ved at spille på en iPad er, at skærmen er større og dermed har du også et bedre overblik over bogstaverne og kan hurtigere kombinere dig frem til mange point – i hvert fald i teorien. I virkeligheden scorer man faktisk ca. det samme, når man spiller på en iPad eller iPhone. Det føles bare lækrere på iPad’en, og derfor kan man også bedre holde til at spille længere tid af gangen.
Det samme gør sig gældende for Android-enhederne, som jo også både fås som tablets eller telefoner.

Hvis du aldrig har spillet Rumble før, så start med den gratis version, så du kan finde ud af, om spillet er noget for dig. Når du bliver grebet af spillet ligesom alle andre, så overvej at købe det. Så slipper du for at sidde og vente, mens der er forskellige reklamer. Du får også adgang til at se alle de forskellige kombinationer af ord spillet indeholder, efter du har spillet og kan dermed forbedre dit spil. Endelig kan du se en masse statistik over spillet, som du ikke har mulighed for i gratisudgaven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>