Alternativer til Rumble

Kender du allerede spillet Rumble, hvor det gælder om på tid at danne så mange forskellige ord som muligt ved brug af 16 bogstaver? Er du kørt træt i spillet eller har du bare lyst til at prøve andre spil, der ligner dette sjove og stærkt vanedannende spil? Her kommer nogle bud på det næste spil, du kan blive optaget af på mobilen eller iPad’en.

Wordfeud

Spillet er en moderne form for det kendte Scrabble, hvor man ved hjælp af bogstaver skal forsøge at skabe ord på en virtuel spilleplade. Det gælder om, at opnå så mange point som muligt. Du spiller det imod enten folk du kender eller tilfældige mennesker, der også elsker at lege med ord.

Draw something

Et spil til mobilen der minder meget om brætspillet ”Tegn og gæt”. Du får 3 tegnemuligheder af varierende sværhedsgrad. Du skal derefter tegne det til din medspiller, så vedkommende kan gætte det. Det lyder nemt og det er også meget nemt at tegne det – det er straks meget sværere for din medspiller at gætte tegningen. I dette spil spiller man sammen og forsøger at lave fleste tegninger i træk, der bliver gættet. Problemet med spillet er, at det ikke er kommet på dansk, så selvom man godt kan se, hvad tegningen forestiller, er det ikke sikkert, at man kender det engelske ord. Et hyggeligt og sjovt spil, der går dejlig hurtigt og hvor man for en gangs skyld er på hold.

Mindfeud

I dette spil kan du også udfordre dine venner eller finde tilfældige modstandere, som du kan forsøge at vinde over. Det gælder om at lave 6 på stribe. Det kan være 6 ens farver eller 6 ens figurer. Det gælder om at lave det hurtigere end din modstander, og uden at det er ”huller” i linjerne. Spillet er ikke på tid, så du kan gå til og fra det, som det nu passer ind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>